Mi smo inače iz ovog mesta i, koliko znam, ovde nas svi cene i poštuju, izjavila je vlasnica

Velika materijalna šteteta načinjena je u restoranu Big mama u Dobanovcima nakon što su na taj lokal bačene tri koktel bombe, što se može i videti na fotografiji koja se pojavila na društvenim mrežama, prenosi Blic.

Porodica u čijem vlasništvu se nalazio restoran sada je ostala bez posla a imaju malu bebu. Bez posla su i radnici koji su upravo u tom restoranu zarađivali za prehranjivanje svojih porodica.

- Sve smo uložili u taj posao, ostali smo bez ičega sa malom bebom - kazala je za Telegraf Ivana Skenderović, vlasnica uništenog lokala.

Podsetimo, na restoran Big mama u Dobanovcima bačene su tri koktel bombe, a jezivi napad zabeležile su sigurnosne kamere. Na snimku se vidi prvo jedna osoba, najverovatnije muškarac, kako prilazi restoranu, i koji potom palicom razbija staklo, zatim se pojavljuje još jedna, najverovatnije ženska osoba, koja takođe počinje da razbija staklo.

Muškarac potom ubacuju bombe kroz razbijeni prozor, nakon čega je usledila eksplozija. Napadači se potom udaljavaju iz lokala.

Na svu sreću, niko nije povređen, ali je evidentno pričinjena velika materijalna šteta.

Kako je izjavila vlasnica restorana, ne zna ko je mogao to da učini "jer se nisu nikome zamerili".

- Mi smo inače iz ovog mesta i, koliko znam, ovde nas svi cene i poštuju. Na snimku su devojka i muškarac. Policija ima osumnjičene - kaže ona.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

IZVOR: IG / 192_rs

Autor: Blic

#Big mama

#Brya hrana

#dobanovci

#restoran