Oglasio se Stefanov drug sa detaljima

Kako prenosi portal Mondo, otac Stefana Mihića je jako razočaran u svog sina nakon intimnih odnosa koje je imao uživo pred kamerama sa Deniz Dejm.

Ovu informaciju je potvrdio i Stefanov prijatelj, koji ni sam ne može da poveruje šta je sebi Stefan dozvolio pred kamerama:

Ja i dalje ne verujem šta sam video. Stefan je uvek bio čovek slobodnih shvatanja, ali je ovo zaista i nas ostavio bez teksta. Na to je sigurno uticao i alkohol, baš je bio popio to veče. To je Deniz iskoristila, a on kad mu se već nudi, nije hteo da je odbije i eto, desilo se šta se desilo. Ipak, mislim da je sramota što je to uradio tako javno, to su ipak mogli svi da vide. Mogli su bar negde da se sakriju, ne bi bili prvi.

Kako navodi, najveću sramotu je doživeo Stefanov otac, koji je bolestan i koji ne sme da se izlaže bilo kakvoj vrsti stresa:

Čuli smo se pre neki dan, rekao mi je da se stidi njegovog ponašanja. Čovek od bruke ne izlazi iz kuće i jako se nervira. Trebao je misliti i na to, pre nego što se ovako izblamirao sa Deniz. On dobro zna da je njegov otac bio i protiv ulaska u Zadrugu, a sad tek ovo, užas... Čovek ne sme da se nervira, mnogo je bolestan, ako ovako bude nastavio Stefan će ga nositi na duši. Ostao je bez majke, zar zbog seksa da ostane i bez oca?

Autor: mondo.rs

#Deniz Dejm

#Sramota

#ZADRUGA

#otac

#seks

#stefan mihić