S njim nikad ne stižete na očekivano mesto. Uvek će vas iznenaditi, zabaviti i okrenuti naglavačke!

Uz strogo poštovanje epidemioloških mera, u petak, 14. januara, od 18 sati biće održana 83. tribinu Laguninog književnog kluba 📕📝📖.

O knjizi priča Etgara Kereta Poleti već jednom govoriće prevoditeljka Mila Gavrilović i književni kritičar Ivan Milenković.

Niko nije poput Etgara Kereta. Njegove priče su na raskršću fantastičnog, upečatljivog i urnebesnog. S njim nikad ne stižete na očekivano mesto. Uvek će vas iznenaditi, zabaviti i okrenuti naglavačke 😎.

U priči Polarni gušter dečak nam pripoveda kako to izgleda biti vojnik od 14 godina u postapokaliptičnom svetu u kojem vojnici omladinci vode večni rat zarad kolektivne nagrade. U priči Poleti već jednom! otac će pokušati da zaštiti sina od neizbežnog. Za jedan gram nam predstavlja mladića koji samo želi da nabavi džoint ne bi li zadivio devojku, a završi slomljenog srca u lavirintu haosa. A dragulj ove zbirke je Pinapple Crush, u kojem će se dvoje ljudi jedne večeri na plaži prepoznati kao srodne duše da bi se ispostavilo da se uopšte nisu razumeli 🙄.

Knjiga priča Poleti već jednom je na popustu od 30% do 14. januara u knjižarama Laguna i Delfi, na sajtu Laguna.rs i u Laguninom klubu čitalaca u Resavskoj 33.

Autor: redportal.rs

#Etgar Keret

#Laguna

#Poleti već jednom

#književna tribina

#tribina