Novi skandal na pomolu

Novak Đoković je u prethodnih nekoliko dana verovatno proživeo jedne od najtežih trenutaka u karijeri. Australijske vlasti učinile su ono što niko nije mogao ni da zamisli ali je istina isplivala i sada se očekuje da će Novak sigurno igrati u Australiji.

Međutim, posle svega što mu se desilo prethodnih dana nekima nije dovoljno pa tako politički analitičar iz Crne Gore želi da Novak bude suspendovan iz tenisa doživotno!

Crnogorski politički analitičar Ljubomir Filipović odlučio je da bez ikakvog osnova napadne Novaka Đokovića i zatraži da mu se uruči doživotna suspenzija bavljenja tenisom.

U tekstu koji je napisao za portal CDM on je napisao da je Đoković ili lažirao test ili se nikada nije zarazio korona virusom, dodao na sve to da je ugrozio dečije živote i za njegovu porodicu napisao da "zaglupljuje Srbe".

Srbija mu nije smetala dok je studirao u njoj i u Beogradu diplomirao, pa se brže bolje vratio za Crnu Goru da bi istu tu državu nastavio da pljuje. Učlanio se u SDP i brzo se probio do mesta potpredsednika opštine i sada sebi daje za pravo da pljuje koga stigne.

Ovaj čovek traži da se Đoković doživotno suspenduje:

Novak Đoković je zaslužio doživotnu diskvalifikaciju. Ne zbog toga što nije vakcinisan, ili zato što ne veruje u vakcine. To je njegovo pravo, sve dok ne krene da koristi svoju slavu kao platformu za širenje dezinformacija o virusu i vakcinama. Ali ni zbog toga nije zaslužio diskvalifikaciju.

Autor: alo.rs / redportal.rs

#djokovic

#novak

#suspenzija

#tenis