Taj šešir je ponela uz belo odelo iz kolekcije Michael Kors prilikom dnevnog susreta s bračnim parom Makron.

Bivša prva dama Amerike Melanija Tramp najavila je kako će uskoro održati aukciju na kojoj će se naći i čuveni beli šešir koji je nosila 2018. godine, tokom posete francuskog predsednika i njegove supruge, Emanuela i Brižit Makron u Beloj kući. 👒👑

Na aukciji će se, osim čuvenog belog šešira, naći i akvarel francuskog umetnika Marka-Antana Kulona kao i ekskluzivno digitalno umetničko delo. Deo prihoda ići će za inicijativu koja je deo programa Be Best, koji je osnovala Melanija Tramp tokom boravka u Beloj kući, ali isto tako nije jasno koliki je procenat u pitanju.

Beli šešir je po njenoj zamisli napravio njen lični stilista, a koji je ona naknadno potpisala. Taj šešir je ponela uz belo odelo iz kolekcije Michael Kors, koje je nosila prilikom dnevnog susreta s bračnim parom Makron.

Foto: Instagram.com/Melaniatrump

Poseta francuskog predsednika i njegove supruge bila je ujedno i prva službena poseta nekog svetskog čelnika, a održala se u aprilu 2018. godine, samo nekoliko sedmica nakon što su mediji otkrili Trampove vanbračne avanture.

Foto: Instagram.com/Melaniatrump

View this post on Instagram

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump)

IZVOR: IG / melaniatrump

Autor: Redportal.rs

#AUKCIJA

#Beli šešir

#Melanija Tramp