Zbog pandemije Covid-19 u Španiji postoje restriktivne mere za okupljanje velikih grupa ljudi, pa je zabava od 70 ljudi, bez obzira na namenu, nezakonita

Španska policija privela je 70 ljudi, uključujući američke turiste i španske prostitutke, zbog novogodišnje orgije, objavio je španski El Mundo.

Grupa američkih turista iznajmila je kuću za privatnu zabavu i pozvala prostitutke. Precizira se da je vlasnik kuće bio upoznat sa specifičnostima proslave prilikom dogovaranja zakupnine, namene i cene.

Zbog pandemije Covid-19 u Španiji postoje restriktivne mere za okupljanje velikih grupa ljudi, pa je zabava od 70 ljudi, bez obzira na namenu, nezakonita.

Policija priznaje da je na ilegalnu zabavu naišla sasvim slučajno. Žurka je otkrivena kada su dva Amerikanca stigla u privatnu kuću kasnije od ostalih. Ali oni su već bili pijani i pomešali adrese, pokušavajući da uđu u obližnju kuću.

Komšija su pozvale policiju i rekle da dve nepoznate osobe pokušavaju da provale u njegovu imovinu, nakon čega je odmah stigla policija. Nakon saslušanja dvojice pijanih turista, policija je saznala za ovu netradicionalnu novogodišnju zabavu.

Autor: redportal.rs

#Orgije

#policija

#prostitucija

#Španija