Obdukcija pokazala da je Nemanja bio mrtav pre sudara

Moždani udar koji je za volanom “pežoa 307” doživeo Nemanja Aćimović (20), iz Osečine, uzrok je teške saobraćajne nesreće 28. decembra, u selu Draginju, na putu Šabac – Valjevo, u kojoj su na mestu poginuli i njegova devojka Irena Maksimović (20) i Ognjen Pejić (21), oboje iz Valjeva, saznaju Novosti.

Obdukcija je, naime, pokazala da je Nemanja neposredno pred stravičan sudar automobila sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca već bio mrtav.

Nesreća u kojoj je stradalo troje mladih, dogodila se na pravoj deonici magistralnog puta, a “pežo” koji se kretao ka Valjevu je bez preticanja i tragova kočenja iznenada prešao na suprotnu traku u udario u prednji levi deo kamiona, koji je dolazio u susret.

Nezvanično saznajemo da je vozač teretnjaka uočio da je mladić digao ruke sa volana “pežoa” prema svojoj glavi i da je onda došlo do skretanja u suprotnu traku i sudara.

Nemanja je u Novom Sadu studirao Tehnički, a njegova devojka Irena Pravni fakultet. Bio je sportista, trenirao je i igrao košarku u rodnoj Osečini. Ognjen Pejić bio je perspektivni igrač i najbolji strelac Rukometnog kluba “Metalac” u Valjevu. Godinu dana ranije, njegov otac poginuo je dok se kretao prugom Beograd – Bar, kada je na njega naleteo voz.

Autor: Kurir.rs/Novosti

#Valjevo

#stradali mladi

#tragedija