Džejmi Lin Spirs više nije na listi svoje poznatije sestre

Pop zvezda Britni Spirs je u 2022. godinu ušla kao potpuno slobodna žena, koja može da raspolaže svom svojom imovinom. To je, međutim, dovelo i do određenih posledica kada je njena porodica u pitanju, odnosno bar neki od njenih članova.

Zadnja "žrtva" je njena rođena sestra Džejmi Lin Spirs, koju je Britni otpratila na društvenoj mreži Instagram, pokazavši da nije bila zadovoljna njenim ponašanjem u prethodnom periodu, kao ni tokom sudskog postupka u kojem se Britni borila da joj se ukine starateljstvo.

Da podsetimo, sud je doneo odluku o starateljstvu 2008. godine, nakon serije postupaka koji su pokazali da zvezda nije bila u potpunosti uračunljiva, tako da je brigu o njenoj imovini preuzela njena porodica, tačnije njen otac Džejms. Ova odluka je od samog početka bila kontroverzna za mnoge, budući da nije bilo jasno da li se deo razloga zbog psihičkog posrnuća zvezde krije i u odnosu koji je imala sa svojom porodicom.

Foto: goss.ie/nepoznato

Bilo kako bilo, nakon skoro 13 godina, od 1. januara je na snagu stupila prošlogodišnja sudska odluka po kojoj joj je starateljstvo ukinuto, tako da je Britni, što bi se reklo, sad potpuno slobodna.

Ovo otpraćivanje međutim, dolazi u malo neobičnom trenutku, budući da je prošlo više meseci od kad je pop zvezda javno izrekla ne naročito prijatne reči o svom ocu, majci Lin, ali i o sestri.

Polovinom godine, doduše, njena sestra je javno pružila podršku Britni (i to baš preko Instagrama), a u oktobru su se pojavili napisi u holivudskoj štampi da Džejmi Lin nastavila da joj pruža podršku, kao i da želi da popravi svoj odnos sa njom, ali da ne želi da to radi javno kako ne bi ispalo da su motivi drugačije prirode.

Nažalost, s druge strane, izvor blizak Britni je naveo da se pevačica oseća napuštenom i da je jako povređena, budući da ju je Džejmi napustila i izneverila u njenim životnim borbama. U svakom slučaju, Džejmi nije sklonila Britni sa svoje liste, za sada.

Da li će se ova porodična drama pozitivno rešiti, još se ne zna, ali ono što znamo jeste da pevačica izgleda nešto srećnije nego ranije, što je pokazala i ovom objavom na Instagramu prošle nedelje, nekoliko dana pred Novu godinu.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

IZVOR: IG / @britneyspears

Autor: redportal.rs

#Džejmi Lin Spirs

#britni spirs

#otpratila svoju sestru