Datum i vreme sahrane biće naknadno saopšteni.

Na području grada Valjeva danas je proglašen Dan žalosti, povodom pogibije troje mladih u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u ponedeljak, kasno po podne, u selu Draginju kod Šapca.

Tada su na mestu nastradali N. A. (20) iz Osečine, njegova devojka I. M. (20) iz Valjeva i njihov drug O. P. (21), takođe iz grada na Kolubari.

Prema nezvaničnim informacijama, pežo 307, kojim je upravljao N. A., iznenada je skrenuo na suprotnu kolovoznu traku, na magistralnom putu Šabac—Valjevo i direktno se sudario sa kamionom koji je dolazio u susret. Automobil se kretao iz pravca Šapca ka Valjevu.

- Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i svi njegovi saradnici izražavaju duboko saučešće porodicama poginulih mladih ljudi iz Valjeva i Osečine – saopšteno je iz Gradske uprave. - Dan žalosti biće obeležen spuštanjem zastava na pola koplja na svim ustanovama čiji je osnivač grad Valjevo, zabranjeno je emitovanje muzike i zabavnih sadržaja u javnim objektima, sportske manifestacije će počinjati minutom ćutanja zbog pogibije troje mladih.

Datum i vreme sahrane biće naknadno saopšteni.

Autor: novosti.rs

#Valjevo

#dan žalosti

#nesreća