Đorđe je predstavio svoju devojku i ostalim članovima porodice.

Đorđe Đoković, najmlađi brat najboljeg tenisera na svetu, skoro godinu dana uživa u romansi sa voditeljkom i bivšom misicom Saškom Veselinov. Koliko je njihova veza ozbiljna svedoči i činjenica da je direktor Serbian opena upoznao devojku sa svojom porodicom.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, Saška je nedavno upoznala Novaka, a teniser je oduševljen devojkom svog najmlađeg brata.

- Đorđe nije Sašku odmah upoznao sa svojom braćom i roditeljima. Čekao je da prođe određeno vreme i tek kada je bio siguran da je ta veza ozbiljna, upriličio je i upoznavanje - započinje izvor za Alo!.

- Đorđe nije želeo da organizuje zvanična porodična okupljanja i uštogljene večere na kojima bi s porodicom upoznao svoju partnerku, već je želeo da sve bude opušteno i spontano - kaže izvor.

- Jednom prilikom je devojku izveo na ručak, ali je namerno zaboravio da joj kaže da će im se pridružiti i Novak. Tako je stvorio potpuno opuštenu atmosferu, a upoznavanje njegovog brata i devojke proteklo je u najboljem mogućem redu - ispričao je naš izvor, i dodao da je Đorđe nakon toga predstavio svoju devojku i ostalim članovima porodice.

- Novak je bio upućen u detalje nove veze svog brata, ali tek kada je upoznao Sašku oduševljenje je bilo potpuno. On sada još više podržava i hrabri brata u namerama da njihova veza dobije ozbiljnije okvire. Saška mu se jako dopala, posebno jer je iz sveta sporta pa imaju mnogo zajedničkih tema o kojima mogu da polemišu - priča izvor za Alo!

Autor: Alo!

#Novak Đoković

#Saška Veselinov

#đorđe đoković