Kovačević za Redportal.rs o Draginjinoj izjavi: Korist od donacije imaće Srbi i svi koji sa Srbima žive 😎

Nakon što je predsednik opštine Nikšić Marko Kovačević zvanično potvrdio da je Grad Beograd uplatio 2 miliona evra za opštinu Nikšić, u javnosti, kako u Srbiji tako i u Crnoj Gori, pojavili su se mnogobrojni komentari u vezi sa ovim potezom države Srbije i njenog rukovodstva.

Ovim povodom na Tviteru se oglasila i poslanica Socijaldemokratske partije u Parlamentu Crne Gore Draginja Vuksanović Stanković:

- Akt kolonijalizma i pokušaja asimilacije je dokaz da je vlast u Nikšiću ispostava druge države. Ovo nije pomoć iz najbolje namere, već iskaz namere da Vučić gospodari Nikšićem i da Srbija smatra Nikšić svojom "osvojenom opštinom" nakon izborne bitke za Nikšić. Zaustavićemo vas sve budite sigurni, ali nećete okupirati Crnu Goru. 

IZVOR: TW / Draginja Vuksanović Stanković

Objavu poslanice Vuksanović Stanković na Tviteru za Redportal.rs prokomentarisao je predsednik opštine Nikšić:

- U pitanju su ljudi koji nisu navikli na to da vam neko može pomoći bez interesa. Srbija je pokazala da je naš iskreni prijatelj i partner i da vodi računa ne samo o Srbima u regionu već i svima koji sa Srbima žive jer koristi od donacije koju je dobio Nikšić imaće svi Nikšićani, a ne samo Srbi 🤗💕 - rekao nam je Kovačević.

Autor: redportal.rs

#Demokratski Front

#Draginja Vuksanović Stanković

#Marko Kovačević

#Nikšić

#Socijaldemokratska partija