Nadležni su za Foks njuz kazali da se glumac u sredu “sam predao i da je bio procesuiran i odveden”.

Glumac Devin Retrej koji je glumio Baza Mekalistera u kultnom filmu Sam u kući uhapšen je u sredu nakon što su vlasti Oklahoma Sitija izdale nalog zbog svađe i napada na njegovu devojku koji se desio ranije ovog meseca, prenosi Klix.

Retrej je optužen za nasilje u porodici i zlostavljanje davljenjem, prema onlajn sudskim zapisnicima. Država Oklahoma izdala je nalog za hapšenje u utorak, pokazuju zapisi, a njegova kaucija je određena na 25.000 dolara.

Nadležni su za Foks njuz kazali da se glumac u sredu “sam predao i da je bio procesuiran i odveden”.

Retrej je postao poznat početkom 1990-ih kada je Baza Mekalistera glumio starijeg brata lika Mekoleja Kalkina, u prva dva nastavka filma Sam u kući.

Prema detaljno redigovanom policijskom izveštaju koji je pribavio Pejdž Siks, žena je navela da ju je Retrej udario u lice, pokrio joj usta rukom i pokušao da je zadavi. 🙁

Portparol policijske uprave Oklahoma Sitija ranije je potvrdio incident, ali nije potvrdio identitet žene, pozivajući se na zabrinutost zbog privatnosti.

U dokumentima do kojih je došao KFOR, žena je navodno identifikovana kao Retrejeva devojka. Policiji je rekla da se par posvađao u baru, a ona ga je ostavila i krenula ka hotelskoj sobi.

Rekla da ju je Retrej pratio nazad do hotela, gdje je navodno došlo do fizičkog sukoba.

Žrtva je imala problema sa disanjem dok su je davili i dok je ruka osumnjičenog bila preko njenih usta  – navedeno je u policijskom izvještaju koji su preneli američki mediji.

Autor: Klix

#Devin Retrej

#Mekolej Kalkin

#Sam u kući

#oklahoma