Oglasile su se i PR službe muzičkih zvezda

Ceca Ražnatović je imala zakazan nastup za Novu godinu na trgu u tivatskom Porto Montenegru, Zdravko Čolić u Kotoru, dok je Dino Merlin ugovorio druženje sa publikom na trgu u Baru. Međutim, oni su sad otkazani.

Sve je stopirano zbog novih mera koje je objavila ministarka zdravlja Crne Gore Jelena Borovinić Borović na poslednjom pres-konferenciji. Zbog straha od širenja omikron soja, Ministarsto zdravlja nije odobrilo javna okupljanja na otvorenom, što je pored fanova razočaralo i naše najveće zvezde.

- Nažalost, ništa od novogodišnjeg koncerta. Mere su takve da mislimo da je to definitivno - rekao je menadžer Zdravka Čolića Dragan Đuka.

Iz PR službe Dine Merlina rečeno je da su svesni da su šanse za održavanje koncerta minimalne.

- Nažalost, ne možemo menjati zakone u državi. Vrlo je verovatno da koncerta neće biti, ostaje nam još sutra da vidimo da li će promeniti odluku, ali za sada je tako - rekli su Merlinovi zastupnici za medije

Ceca je bila u pregovorima oko nastupa u Tivtu, a presudnu reč za koncert uglavnom daju mere - rekli su u PR službi folk zvezde.

Podsetimo, ministarstvo zdravlja odobrilo je rad kafića, diskoteka i hotelskih objekata tokom novogodišnjih praznika uz digitalnu kovid-potvrdu.

Autor: redportal.rs

#Novogodišnji nastup

#Zdravko Čolić

#ceca ražnatović

#dino merlin