Kakva je sudbina kapitena?

Milan Borjan je u objavi na društvenim mrežama potvrdio da želi da ode iz Zvezde, ali ako se nešto pita klub iz Ljutice Bogdana - a pita se dok kanadskom reprezentativcu ne istekne važeći ugovor - od toga nema ništa, prenose Novosti.rs.

Stav Zvezde je ostao nepromenjen i klub neće udovoljiti zahtevu Milana Borjana da raskine potpisani ugovor koji trenutno važi do 2023. godine, saznaje Telegraf. Cilj crveno-belih predstavlja borba za titulu na proleće sa aktuelnim čuvarom mreže među stativama.

Crveno-beli na zimskoj pauzi imaju pet poena zaostatka za Partizanom i pokušaće da u prolećnom delu sezone dođu do velikog obrta i nove titule šampiona Srbije.

Borjan je u nedelju preko društvenih mreža obavestio javnost o svojim namerama, a između ostalog naveo je da razlog odlaska sa stadiona Rajko Mitić nije, kako se prethodnih dana nagađalo, sukob sa Dejanom Stankovićem, nego da je reč "o nečem mnogo dubljem".

U međuvremenu, golman, još uvek crveno-belih, otišao je sa porodicom na odmor u Crnu Goru, odakle se o ovom pitanju oglasila i njegova supruga Snežana.

Autor: novosti.rs

#borjan

#kapiten

#odlazak

#zvezda