Zanimljiva Tviter prepiska Sane Marin i vlasnika Tesle

Pre nekoliko dana svet je obišla vest kako je premijerka Finske Sana Marin "uhvaćena" u noćnom provodu u nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji koja je trenutno na snazi u Finskoj. Da stvar bude gora, ona je u noćni klub izašla nakon što je saznala da je jedan član njenog kabineta sa kojim je bila u kontaktu zaražen koronavirusom.

Posle osude javnosti, premijerka se izvinila naciji i prihvatila svoj potez kao neoprezan i neodgovoran.

Međutim, stvar je prevazišla okvire Finske i postala zanimljiva internet zajednici širom sveta, pa je i popularni biznismen Ilon Mask na svom Tviter nalogu prokomentarisao situaciju, podelivši mim u kome je "prozvao" finsku premijerku, aludirajući na njen sporni izlazak.

IZVOR: TW / @elonmusk

Vrlo brzo su se javili mnogi ljudi koji su vlasnika Tesle koji je nedavno proglašen za ličnost godine prema magazinu Tajm, "informisali" o tome kako izgleda premijerka Finske. Komentar Ilona Maska glasio je:

- Izgleda kul! 🤣

IZVOR: TW / @elonmusk

Ubrzo se u razgovor uključila i sama Sana Marin, koja je Maskov komentar iskoristila kako bi ispromovisala svoju zemlju i tako ubrala simpatije mnogih korisnika Tvitera, pa njen tvit ima preko 11.000 lajkova.

IZVOR: TW / @MarinSanna

Autor: redportal.rs

#Ilon Mask

#finska premijerka

#mask prozvao finsku premijerku

#mask prozvao premijerku finske

#premijerka finske

#sana marin