Tražili su mi da se odreknem oca

Anastasija Ražnatović progovorila je o svojoj porordici, trenucima kada joj je majka Ceca Ražnatović bila u pritvoru. ali i o ocu Željku Ražnatoviću Arkanu u emisiji Preživeli.

Voditelj Milan Kalinić je pitao pevačicu kako se nosi sa uvredljivim komentarima na račun svojih roditelja:

- Meni to nije jasno i kada mi neko napiše neku uvredu na konto moje porodice, oca, kako je bio ovakav ili onakav i želi da me povredi time. Ja ne gledam to tako... Da li bih ja nekome, ko je meni uradio nešto najgore u životu, pisala njegovom detetu da treba da se odrekne svog oca? Kakve to veze ima sa njegovim detetom? Svako ko je normalan ko poznaje reč lojalnost i porodica, zna da je to neraskidivo. Ako neko očekuje od mene da se odričem članova svoje porodice to se neće desiti - ispričala je ona.

Foto: Printscreen Pink.rs

- Da mi je neko ne znam šta uradio nikada ne bih očekivala od nekoga da se odrekne svog oca, pa da je ne znam najgori na svetu, a moj otac to nije bio. Ja sam ponosna što sam njegovo dete i što je bio to što je bio i što je toliko voleo i branio našu zemlju i uvek ću biti ponosna na to i zauvek ću ga voleti - dodala je Ražnatovićeva.

Autor: redportal.rs

#anastasija ražnatović

#arkan

#ceca ražnatović

#zemlja