Umesto toga preferira vino i testenine i povremene sesije pilatesa i kaže da je uvek bila žena sa oblinama

Monika Beluči, koja je pred kraj šeste decenije života, ne plaši se starenja, kako je istakla u novom intervjuu za magazin Sandej tajms stil.

- Postoji toliko žena koje se osećaju slobodnim da stare na drugačiji način - rekla je Beluči.

Izbegava naporne vežbe i stroge dijete, a umesto toga preferira vino i testenine i povremene sesije pilatesa.

- Nisam opsednut. Uvek sam bila žena sa oblinama, i nikad previše mršava. To je moja priroda. I želim da ostarim na miran način. Kada imate 50 ili 60 godina, nemate iste potrebe kao kada imate 20. Presvlačite se, kao kada vaša beba uđe u sobu, vidite da je na vrhu. Mi smo na drugom mestu. To nam daje drugačiji pogled na sve - kaže ona.

Beluči preferira da prihvati starenje kao prirodnu činjenicu.

- I život ide dalje. Fizik stari i to moramo prihvatiti. Ne možemo ništa da uradimo povodom toga. U isto vreme imamo i sreće, jer ako ostarimo znači da smo dugo živeli. Kako telo ide dole, duša raste - kaže ona.

Kao majka koja je iskusila teške aspekte zabavnog biznisa, Beluči je rekla da ne želi da uči svoje ćerke da budu u stalnom sukobu sa muškarcima.

- Prešli smo dug put i danas imamo hrabrosti da kažemo neke stvari, jer ima žena koje su to uradile i pre nas, ali u isto vreme ne verujem u rat između muškaraca i žena. Mislim da treba da nađemo zajednički jezik za komunikaciju. Ne želim da učim svoje devojke da budu pune mržnje. Ne donosi ništa. Moramo da nađemo način da razgovaramo - kaže glumica.

Konačno, Beluči je rekla da je zahvalna što nije počela da radi u industriji kao mlada tinejdžerka.

- Prošao sam kroz neke stvari, trenutke koji nisu uvek bili savršeni. Ali počeo sam da radim sa 18, 19 godina. Nisam imao 14 godina. A onda, kada je reč o filmovima, došao sam sa modnom pozadinom, tako da sam već bio ekonomski nezavisan. Imao sam sreće, jer nikada nisam bio u situaciji sa kojom ne mogu da se nosim. To je stvar sreće. Ponekad jednostavno ne možete da se odbranite - rekla je Beluči.

Autor: redportal.rs

#Monika Beluči

#dijete

#trening