Majka zatekla dete potpuno plavo i sa penom na ustima

Kako prenosi portal Mondo, Mario U. star 32 godine uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da udavi svoju bebu. On ima još jedno dete, koje je sinoć smešteno u Dom za nezbrinutu decu, a službenici Centra za socijalni rad koji su sinoć izašli na teren, doneli su meru izdvajanja Mariovog jednogodišnjeg deteta iz porodične kuće.

Prema nezvaničnim informacijama, majka petomesečne bebe stara 30 godina, u jednom trenutku je primetila da je on sa detetom otišao u toalet. Navodno je dete u ustima imalo igračku koji mu je uguralo njihovo starije dete. Istraga bi trebalo da utvrdi šta je otac sa bebom radio i zašto. Majci je bilo čudno što se sa detetom unutra zadržao duže vreme pa je ušla za njim i ostala u šoku.

Navodno je beba bila potpuno mokra, već i poplavela a na usta joj je išla pena. Majka joj je brzo skinula mokru odeću, te je promrzlo dete pokušala da utopli i ogrnula ga je ćebetom i odećom koju je našla u tom trenu.

Nakon toga, brzo je otišla sa bebom u Hitnu pomoć, a na putu se sudarila i doživela lakšu saobraćajku, kako je izjavila lekarima.

Kako navode hrvatski mediji, Maria, koji je navodno bivši vojnik, su naoružani policajci uhapsili juče kad se, prema nezvaničnim saznanjima, go do pasa, sav krvav i izranjavan od bekstva po kliškim šikarama vratio u blizinu kuće iz koje je pobegao tog popodneva. U pretrazi kuće navodno je pronađeno 14 grama amfetamina, nekoliko grama MDMA i tri tablete ekstazija kao i digitalna vaga.

Autor: mondo.rs

#Davio

#Vojnik

#beba

#droga

#hitna

#majka

#split