U emisiji PITAM ZA DRUGA, ona je skinula periku i otkrila šta je bilo uzrok svega ovoga

Nataša Radan, bivša učesnica rijalitija Zadruga, šokirala je javnost kada je objavila svoju fotografiju na Instagramu na kojoj je ošišana do glave, a sada se u emisiji pojavila sa perikom.

Naime, Nataša je gostovala u emisiji Pitam za druga, a nakon iznetih detalja o šišanju na ćelavo, pokazala je kako trenutno izgleda. Prvo je objasnila kako je došlo do toga, i da je uzrok tome poziv sa bivšim momkom.

Foto: Printscreen YouTube/Red TV

- Ništa se ne dešava po tom pitanju, nikakva prevara. Desilo se da sam imala neke pozive sa bivšim momkom i to je sve. To naravno da nije razlog da uradim to. Ja sam noć pre toga bila u kafani, malo sam i popila. Čula se jesam posle toga sa bivšim momkom. Ovaj moj je morao da ode do Crne Gore za vikend, onda se vratio, video to u listi poziva, i tu je nastao haos. Ja sam njega previše ozbiljno shvatila kad je rekao: "Ili ćeš se ošišati sama, ili ću ja kad se vratim.". I realno bilo mi je lakše da to uradim sama - objasnila je ona.

- Ja sam shvatila da ja to moram da uradim, inače on kad vrati ko zna šta će da me sačeka - dodaje ona.

Šta si ti mislila da te sačeka?

- Pa otkud znam. nisam znala da li će on kad se vrati biti agresivan pa silom da me šiša, pa ne znam ni ja šta da mi uradi, mislila sam ajde ono bolje imam vremena, bolje ću sama, lakše mi da prebrodim to tak, nego da izazivam neke druge stvari - odgovorila je Nataša.

Ona je dodala da su je svi zvali kriveći njega, ali da za to nema potrebe, jer je za svoje postupke kriva sama i da nema potrebe da joj staju na muku.

Foto: Printscreen YouTube/Red TV

Radanova je najprije odbila da pokaže kako izgleda ispod perike, ali je nakon nagovora voditelja ipak posustala i pokazala šta se krije ispod marame.

U nastavku možete da pogledate snimak cele emisije.

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs

#Nataša Radan

#pitam za druga

#šišanje