Jezivi detalji ubistva u Smederevu

Kako prenosi portal Mondo, zločin koji se dogodio u ponedeljak u Smederevu kada je taksista u starosti od 42 godine zario nož u vrat i ubio nevenčanu suprugu koja je imala 39 godina, šokirao je lokalne meštane. Oni su naveli da je ona tri godine trpela nasilje i malteretiranje.

Kako navode svedoci:

Opirao se hapšenju, policajci su ga jedva savladali. Izgledalo je kao da je lud, besneo je, bacao se, ma strašno. Jedva su ga savladali.

Kako saznaju beogradski mediji, mrtvu snaju u lokvi krvi, zatekla je majka uhapšenog:

Ona je videla i da nema deteta, kao ni njenog sina, pa je odmah pozvala policiju i ispričala šta je zatekla u stanu snaje i sina.

Majka je bil apotpuno slomljena, nije imala ni snage da priča, ali je rekla da je njihovo dete kod nje:

Razumite me, nemam snage da pričam, a i ne znam šta bih vam rekla. Dete je kod mene.

Pojedine komšije su otvoreno pričale, nisu mogli da veruju šta se dogodilo. Kako navode:

Oni su bili u braku tri godine. Nije nam delovalo da su imali problema. Uhapšenom je ovo druga žena, prva je bila tu samo nekoliko meseci, pa ga je napustila, a sa žrtvom je bio poslednje tri godine. Dobili su i dete.
Potresli smo se i žao nam je žene. On bi se sa svima nama lepo pozdravio. Njegov brat je, recimo, malo čudan pa je pre nekog vremena sekirom jurio ljude po ulici. Čudni su, niko im nije dolazio. Nisu se petljali sa ljudima, tako i da ne znamo šta se dešavalo iza tih vrata.

Podsetimo, odmah posle zločina, osumnjičeni je pobegao iz kuće i sa sobom poveo njihovo zajedničko dete staro dve godine. Nakon kraće potrage, policija ga je pronašla dok se sa detetom krio među čamcima. Uhapšen je u smederevskoj marini. Nesrećna žena je nedugo nakon napada od težine zadobijenih povreda preminula u bolnici.

Autor: mondo.rs

#SMEDEREVO

#UBISTVO

#krvi

#loka

#majka

#mrtva

#snaja