Ćerke su takođe tužile Ređiani jer nisu željeli da ona prima rente od Mauricijevog imanja.

Nakon premijere Netfliksovog hit filma House of Gucci javnost se ne prestaje da se interesuje za život ove slavne porodice.

Glavna radnja filma je ubistvo čuvnog modnog kreatora Mauricija Gučija, koje je naručila njegova supruga Patricija Ređani, mnogi se pitaju šta se dogodilo s ostalim članovima porodice Guči, naročito s njihovim kćerkama.

Najzanimljiviji je život Mauricijeve ćerke Alesandre Guči, koja je nasledila očevo imanje od 400 miliona dolara zajedno sa sestrom Alegrom.

Njihova majka Patricija Ređani je u intervjuu za Gardijan 2016. otkrila da su njene ćerke prekinule svaki kontakt s njom. Alesandra držala dalje od očiju javnosti poslednjih nekoliko decenija.

Iako nikada nije radila za porodičnu modnu kuću, Alesandra je dizajnirala torbice za svoju premium marku AG, a 2008. objavila je ograničenu kolekciju pod nazivom The First, a u kolekciji je bilo 99 torbica. Alesandra je odala počast svojoj porodici tako što je pojedine torbice nazvala po svom ocu Mauriciju i dedi Rodolfu (glumac).

Kolekcija Gučijeve naslednice bila je dostupna na vrhunskim lokacijama u Milanu, Sent. Moricu, Luganu, Parizu i Moskvi. Poslednja kolekcija marke AG objavljena je 2010.

Sestre su nasledile obe očeve jahte - Avel i Kreole.

- Neke od najboljih uspomena koje imam su "borbe s vodom" koja bi iznenada izbila na brod. Počelo bi kao prskanje između mene i sestre, a na kraju bi svi bili mokri - rekla je Alegra.

Još od Mauricijeve smrti, plovidba je bila način da Alesandra i Alegra odaju počast uspomeni na svog oca. Redovno učestvuju u takmičenjima i osvajale su regate uključujući Les Voiles des Saint Tropez i Monaco Classic Week 2013.

NJih dve su 2013. optužene su za utaju poreza. Women’s Wear Daily je pisao da nijedna od njih nije platila skoro 5,7 miliona dolara između 2004. i 2010. Godinu kasnije oslobođene su optužbi zbog nedovoljno dokaza.

Kada je Ređiani prvi put uhapšena, Alesandra je branila svoju majku. Tvrdila je da je Ređiani imala tumor na mozgu i da nije bila pri zdravom razumu kada je planirala ubistvo njenog oca.

Ćerke su takođe tužile Ređiani jer nisu željeli da ona prima rente od Mauricijevog imanja. Međutim, njihova majka je na kraju dobila slučaj i stekla pravo na 1,2 miliona dolara godišnje, pa su bile dužne da joj plate 20 miliona dolara, koji su se nakupili tokom njenog boravka u zatvoru.

IZVOR: YT / MGM

Autor: Klix.ba

#bogatstvo

#guči

#sestre