Mladi napadač odveo je Partizan u četvrtfinale Kupa Srbije

Fudbaleri Partizana odigrali su meč osmine finala protiv Dubočice u Nišu i slavili sa 1:0.

Pobedonosni gol je postigao mlada nada Partizana 18-godišnji Marko Milovanović koji je opravdao poverenje trenera Aleksandra Stanojevića i svojim umećem oduševio navijače Partizana.

IZVOR: YT / Arena Sport TV

Mladi Milovanović ne krije euforiju nakon postignutog gola i za klupski sajt je podelio svoje utiske:

- Još uvek sam pod euforijom i mislim da će me to držati naredna 24 sata. Presrećan sam, ovo mi daje veliki motiv za rad i dalji napredak - započeo je Milovanović.

Konkurencija na njegovoj poziciji je jaka, s obzirom da napadač Rikardo Gomeš igra sjajno i jedan je od najboljih strelaca lige, Marku Milovanoviću ne smeta što ne dobija često priliku da se pokaže na terenu:

- Ja sam vojnik Partizana i gde god trener Stanojević proceni da je potrebno da igram, trudiću se da dam svoj maksimum. Svestan sam da je konkurencija velika, da je važno imati utakmice u nogama, stoga se nikad ne postavlja pitanje zašto. Sve za Partizan - jasan je tinejdžer.

Milovanović zbog nedovoljno prilika igra za omladinski tim, kako bi ostao u formi. Za Partizan je odigrao 5 prvenstvenih utakmica, 1 u Kupu i 4 u Ligi konferencija:

- U Partizanu sam od svoje sedme godine, skoro više od deset godina. Navikao sam na disciplinu i pobednički mentalitet kluba i, kao što sam rekao, sve što dolazi spremno čekam. Šef Stanojević je vrstan pedagog i stručnjak i šta god on od mene zahteva, ispunjavam bez dileme - istakao je Milovanović.

Gol u Nišu posvećuje navijačima:

- Ta podrška se jednostavno oseti i to mi daje vetar u leđa. Preda mnom je dug put, ali baš stoga želim da vredno radim i ostavim trag u Partizanu - rekao je Marko Milovanović.

Autor: redportal.rs

#GOl

#fk partizan

#marko milovanovic

#partizan