Noksa, hvala, dižeš i ove momke, svima daješ energiju 💖

Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki sumirao je utiske nakon velike pobede Srbije nad selekcijom Kazahstana i plasmana u polufinale.

- Za Novaka ne znam više šta da kažem. Neverovatno je koliko nam pomaže i koliko znači, ne samo sada već i tokom godina. Noksa, hvala, dižeš i ove momke, svima daješ energiju. Pod velikim stresom izlazi na 0:1 i uspeva da izvuče, dobije meč u singlu, sad je dobio i dubl - dodao je selektor.

Troicki je otkrio da li mu je sada teže kraj terena u odnosu na to kad je bio igrač:

- Nismo se navikli ovo sve je dramatično ovih par dana. Prvi meč je protekao dobro, onda protiv Nemačke i čekanje svih rezultata. Onda i ovaj dan, teže je gledati nego igrati. Prvu godinu kao selektor teško preživljavam, dali su svoj maksimum, borili se, pre svega Miša koji je debitovao. Nažalost, završilo se tako posle puno šansi, tri i po sata borbe. Stvarno je dao sve. Idemo dalje, nadam se da će se oporaviti posle tog teškog meča - rekao je Troicki i poslao poruku ohrabrenja Miomiru Kecmanoviću.

- Sve se dobro završilo. Ponosan sam na njih. Daju svoj maksimum, atmosfera je dobra u celom timu. Radujem se polufinalu. Igramo protiv dobro poznatog protivnika, protiv komšija. Dva puta sam igrao protiv njih, dve pobede su tu, nadam se da ćemo nastaviti pobednički niz - dodao je selektor Srbije.

Naše tenisere u petak od 16.00 časova očekuje borba za finale i to protiv selekcije Hrvatske.

Pogledajte kako su naši teniseri proslavili pobedu:

IZVOR: TW / @DavisCup

Autor: redportal.rs

#Dejvis kup

#Srbija

#polufinale

#tenis