Ana: Naš predani rad u pružanju stručne i ljudske pomoći i podrške roditeljima pri donošenju odluka tokom procesa odrastanja njihove dece kroz sport večeras je dobio najlepši mogući podstrek i inspiraciju

Fondacija Novak Đoković je priredila 23. oktobra 2021. godine u bioskopu Cinestar Ada Mall vanrednu projekciju aktuelnog sportskog filmskog hita Kralj Ričard 🎬🎥, a u okviru promocije načela i sadržaja posebnog programa fondacije – Putem šampiona. Dragoceno kinematografsko ostvarenje koje hronološki opisuje jedinstveni razvojni put čuvenih teniskih sestara Serene i Venus Vilijams – vođen na samo njemu svojstven način od strane njihovog oca Ričarda – u potpunosti je tematski srodno sa ciljevima ovog programa Fondacije, usredsređenog na pružanje podrške i razumevanju roditelja mladih sportista, i budućih asova i šampiona 🤩🤩🤩.

Foto: Redportal.rs/Dalibor Danilović

Program Putem šampiona Fondacije Novak Đoković, predstavljen u čast Međunarodnog dana sporta ove godine, jedinstven je po tome što pruža važnu podršku roditeljima budućih sportista u vidu edukativnog programa i šire pomoći u njihovom osnaživanju u ovoj posebno zahtevnoj ulozi 😍. Prepoznat i podržan od strane sve većeg broja eminentnih stručnjaka iz oblasti sporta, sportske psihologije i zdravlja i legendarnih asova – ovaj projekat je u 2021. održao 6 posebnih radionica za roditelje – u kojima su aktivno učestvovali i svoje dragoceno životno, sportsko i stručno iskustvo podelili sa učesnicima i osnivači Fondacije – Novak i Jelena Đoković. Projekcijom filma koji se u potpunosti bavi tematikom rada svog stručnog tima i prijatelja – projekat ujedno najavljuje i početak održavanja niza javnih panel-diskusija (u hibridnom formatu) od decembra ove godine – na kojima će neka od najvećih imena i legendi našeg sporta, stručnjaka i roditelja direktno obratiti širojjavnosti po svim važnim temama i pitanjima iz ove oblasti 🧐.

Foto: Redportal.rs/Dalibor Danilović

Kroz svoje zacrtane programske aktivnosti – ali i originalne promocije suštine svog rada i ciljeva, poput ovog posebno osmišljenog kulturnog događaja – Putem šampiona, nastaviće se sa unapređivanjem razvoja eko-sistema bavljenja sportom od najmlađeg uzrasta, te dati važan podstrek roditeljima u praćenju prvih sportskih koraka kroz igru, na putu sreće, ispunjenosti i uspeha svojih mališana 🤩🤩🤩. Zvanični partneri programa u Srbiji su renomirane kompanije Motorola i Lacoste.

Ana Jovanović, autorka programa Putem šampiona, istakla je u obraćanju zvanicama pre početka filma:

Uz zahvalnost što ste vašim prisustvom, uspešnim karijerima, dobrim delima i ličnim primerom uveličali naš tematski događaj – radujem se što svi zajedno ukazujemo na važnost posvećenog bavljenja ovom važnom i aktuelnom životnom temom 😊. Naš predani rad u pružanju stručne i ljudske pomoći i podrške roditeljima pri donošenju odluka tokom procesa odrastanja njihove dece kroz sport večeras je dobio najlepši mogući podstrek i inspiraciju, i sigurni smo da ćete biti uz nas i za naredne programske akcije našeg projekta!

Među poznatim sportskim asovima i ličnostima iz javnog života Srbije svoju podršku projektu Putem šampiona prisustvom na ovom zanimljivom događaju su izrazili: Andrija Gerić, Ratko Varda, Dušan Kecman, Andrea Lekić, Tanja Petrović, Borka Tomović i Novica Bjelica, Nada Macanković i Bojan Janić, Ivan Ivanović, Srećko Jarić, Dragan Ćirić, Snežana Janković, Dejan Vraneš, Igor Miklja i mnogi drugi.

Foto: Redportal.rs/Dalibor Danilović

Autor: redportal.rs

#Fondacija

#Fondacija Novak Đoković

#Novak Đoković

#Putem šampiona