Ulazak na tribine dozvoljen samo deci

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18.45 časova igraju meč 5. kola F grupe u okviru Lige Evrope protiv ekipe Ludogoreca.

Zvezdin igrač Katai govorio je o očekivanjima i protivniku koji dolazi na stadion Rajko Mitić:

- Svesni smo važnosti utakmice protiv Ludogoreca i daćemo naš maksimum da sve protekne u najboljem redu što se tiče igre i rezultata i da se posle meča radujemo. Nećemo igrati pred ispunjenim tribinama, ali ponovo ćemo imati podršku dece koja su bila fenomenalna protiv Kairata (5:0). Baš tada sam odigrao jednu od najboljih partija ove sezone, nadam se da to može da se ponovi protiv Ludogoreca. Sve u svemu, maksimalno smo usmereni na utakmicu i jedva čekamo početak - rekao je Katai, preneo je klupski sajt.

Foto: redportal.rs/M.V.

- Bitno nam je da ostvarimo pozitivan rezultat, bod bi nam obezbedio prezimljavanje, a pobeda bi nas približila tome da osiguramo 2. mesto. Ipak, idemo meč po meč, iza nas su 2 pobede, na pravi način smo započeli mini-ciklus i želimo tako da nastavimo. Još jednom, pozvao bih sve mališane da dođu na utakmicu i pruže nam podršku koja će nam biti od izuzetne važnosti - zaključio je Katai.

Na tabeli u F grupi vodi Braga sa 9 bodova, Zvezda ima 2 boda manje, danski Mitjiland ima 5 bodova na 3. mestu, a Ludogorec je poslednji sa jednim bodom.

Zvezda bi sa nerešenim rezultatom osigurala plasman u nokaut fazu jednog od 2 evropska takmičenja (Liga Evropa ili Liga konferencija).

Zbog incidenata na prošlom meču Lige Evrope protiv Mitjilanda (0:1), ulazak na tribine će biti dozvoljen samo deci.

Autor: redportal.rs

#Liga Evrope

#crvena zvezda

#katai

#ludogorec