Izgleda da nije mogla da se pomiri sa sobom 🤔

Pre nekoliko meseci mediji su preneli vest da je atraktivna 33- godišnja Brazlika Kristijan Galera (možete je pratiti na njenom Instagram nalogu @cristianegaleraoficial) stala na ludi kamen, što možda ne bi bila svojevrsna senzacija da se nije zapravo udala - za samu sebe. 😲

Naime, krajem septembra ona je na svom nalogu objavila da se odlučila na ovaj korak jer ceni ljubav prema sebi, kao i da tim želi da podstakne druge žene da time podignu svoje samopouzdanje.

- Probudila sam se, ha! Da ljudi, istina je! Zajahala sam na talas sologamije i odlučila da se udam za sebe! Slavim svoju ljubav prema sebi i želim da podstaknem i druge žene da podignu svoje samopoštovanje! Da li ste se ikada zapitali da li se ova moda primila kod velikog broja ljudi?! Haha… Ova vest da ću to uraditi je inače imala posledice, ovde u Brazilu, ali i inostranstvu… Od tad dobijam na hiljade poruka od muškaraca i žena iz celog sveta koji žele da se venčaju sa mnom… Šteta, jer se neću razvoditi uskoro… Sologamija je, za one koji ne znaju, venčanje čoveka za sebe samog. Sada očekujem da mi svi (prijatelji) čestitaju - napisala je Galera u toj objavi.
View this post on Instagram

A post shared by Cris Galêra Oficial 💋 (@cristianegaleraoficial)

IZVOR: IG / @cristianegaleraoficial

Izgleda, međutim, da će ove reči o tome da se neće brzo razvoditi Kristijan brzo poreći, jer iako se prašina još nije dovoljno slegla i od prve vesti, ovih dana se prenela vest da će se uskoro od sebe razvesti. (Mada, neko bi možda rekao da odavno nije sama sa sobom? 😄)

Bilo kako bilo, razlog zašto se razvodi se, kako kaže - krije u činjenici da je upoznala nekog. (OPAAAA! 😃)

- Povratila sam veru u ljubav kad sam upoznala nekog posebnog. Što se tiče mog braka, bila sam srećna dok je trajao. Svakako mi je drago što sam to uradila, jer sam se večito plašila samoće, tako da mi je trebalo nešto čime bi podigla veru u sebe - objasnila je ona.

Ipak, kaže da se neće odreći haljine koju je nosila na venčanju ispred katoličke crkve u Sao Paulu. Istina, čisto sumnjamo da se venčanje zaista odigralo u crkvi, ali pretpostavljamo da nije bio problem slikati se ispred nje sa takvom objavom. 😊

Inače, Kristijan je foto-model, tako da joj se dive mnogi pratioci na mrežama, iako se nisu oženili njome. 😄

View this post on Instagram

A post shared by Cris Galêra Oficial 💋 (@cristianegaleraoficial)

IZVOR: IG / @cristianegaleraoficial

Autor: Marko Radovanović

#razvela se od sebe

#udala se za sebe