Jedna od najlepših glumica sveta ponovo u Srbiji! 🎭

Kako prenosi portal Mondo, Monika Beluči i Vilijam Boldvin se pridružuju dobro poznatoj ekipi u drugoj sezoni hit serije Južni vetar. 😍😍😍

Jedna od najlepših žena sveta i poznati holivudski zavodnik pridružiće se na proleće ekipi akcionog trilera reditelja Miloša Avramovića.

Pored Monike i Vilijama, u nastavku ćemo gledati i Majkla Medsena, koga publika najbolje zna iz filmova Kil Bil i Ulični psi.

Kako je izjavio reditelj Miloš Avramović:

Izuzetno mi je drago što će Vilijam Boldvin i Majkl Medsen biti deo serije "Južni vetar". Ovo je prvi prvi put posle mnogo godina da tako velike i priznate holivudske zvezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja sa njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svetske zvezde.

Kako reditelj navodi, svi holivudski glumci su uveliko potpisali ugovore, dok sa Monikom Beluči još uvek traju pregovori:

Sa Monikom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude deo tima. Ima mnogo faktora koji će morati da se usklade, poput termina našeg snimanja i njenih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji.

Pored američkih glumaca i italijanksek superzvezde, u Južni vetar stižu i pojačanja iz Rusije 😀:

U drugoj sezoni serije pojaviće se i ruske zvezde. Uskoro ćemo otkriti i koji će sve glumci učestvovati u ovom projektu i učiniti ga još kvalitetnijim, boljim i većim

Autor: mondo.rs

#Baldvin

#Beluči

#Majkl Madsen

#Miloš

#Monika Beluči

#biković

#južni vetar

#miloš biković

#monika

#serija