Devojčica sve ispričala majci 😥

Za krivično delo obljuba nad detetom uhapšen je M.S. (70) iz Loznice, a njemu je sudija za predhodni postupak Višeg suda u Šapcu, na predlog Višeg javnog tužilaštva (VJT) u tom gradu, odredio pritvor, do 30 dana. To je danas potvrdio Zoran Obradović, viši javni tužilac u VJT u Šapcu za Kurir.

- Osumnjičeni je u VJT saslušan pre tri dana i nalazi se u pritvoru. Pošto se radi o krivičnom delu obljuba nad detetom ne možemo reći nešto više. Istraga je u toku, uradićemo sva potrebna veštačenja, uključiti druge institucije, Centar za socijalni rad, lekara, pedagoga, psihologa, uraditi sve štoje potrebno kako bismo rasvetlili ovaj nemio događaj - kazao je on.

Prema nezvaniučnim informacijama devetogodišnja devojčica je jednog sela blizu Loznice, a supruga osumnjičenog je rođena tetka detetove majke. Zlostavajanje je, navodno, trajala godinu dana, a dete se izgleda poverilo majci, a ona je sve prijavila policiji koja je odmah reagovala.

Inače, na društvenim mrežama juče je osvanula objava da je utorak policija uhapsila starijeg čoveka u Loznici zbog pedofilije i da je reč o bivšem rukovodiocu jedne nekada uspešne lozničke firme, koja više ne postoji. O tome do danas nije bilo nikakvih zvaničnih informacija.

Autor: redportal.rs

#devojčica

#obljuba

#pedofilija