Evo koje bjuti rutine glumica gaji 👇

Nedavno je Anđelina Džoli (46) na svetskim premijerama novog Marvelovog filma Večni oduševila sve izgledom. Glumica u ovom ostvarenju igra superjunakinju Tenu.

U nastavku otkrivamo tajne njenog besprekornog tena i celokupnog izgleda.

Početi što pre

Briga o koži važan je deo svakodnevne rutine. Pored toga što je važno da u tome budemo istrajni i redovni, važno je i kada počinjemo s brigom o koži. Anđelina je počela da brine o koži još u tinejdžerskim danima. Od tada, redovno nanosi kremu sa zaštitnim faktorom, čisti lice s tonikom prepunim antioksidanata i koristi glikolnu kiselinu.

Minimalno šminke

Glumica je priznala da ne nosi šminku, osim kada apsolutno mora. Šminka se za potrebe snimanja filmova, kao i prilikom gostovanja u emisijama i na premijerama. I obavezno je skida čim joj se ukaže prilika.

Foto: Instagram.com/angelinationn / hollywood_beautiful_actresses /

Nega kože

Iako mnogo putuje i ponekad je pretrpana obavezama, Anđelina ne zaboravlja na svoju bjuti rutinu. Uvek sa sobom nosi proizvode za negu, a koristi prirodne preparate bez hemikalija.

Krema sa zaštitnim faktorom

Kao što smo već naznačili, glumica od malena koristi kreme za sunčanje. Pored toga što bez kreme na licu ne napušta dom, Anđelina koristi i velike količine hidratantne kreme.

Nega obrva

Anđelina je poznata po prirodnim obrvama koje neguje od malena. Čupa ih samo koliko mora i popunjava olovkom.

Balans očiju i usana

Glumica izbegava tamne karmine i radije naglašava prirodni sjaj svojih očiju. Isto tako, ukoliko ima mnogo mejkapa na očima koristi neutralnije karmine. I obrnuto.

Foto: Instagram.com/angelinationn / hollywood_beautiful_actresses /

Autor: Lepota i zdravlja

#Anđelina Džoli

#bjuti rutina

#bjuti saveti

#bjuti tajne