Žena sa stilom nikada neće napraviti ove greške 😎

Moda se iz godine u godinu menja i može postati vrlo zbunjujuća, posebno ljudima koji je slepo prate. Kada kažemo prefinjenost prva asocijacija su naravno francuskinje. Njihov stil zasniva se na jednostavnosti i praktičnosti. Pored brojnih saveta šta da nosite postoji nešto što treba da izbegavate.

Predstavljamo vam 5 komada koje nikada nećete videti na ženi od stila:

1. Previsoke štikle

Mokasine i cipele sa umerenom petom idealne su za dnevnu varijantu. Za večernje prilike je najbolje izabrati klasične salonke.

2. Istaknuti brendovi

Komad odeće na kom vrišti natpis brenda nikada nećete videti na ženi od stila. Birajte odeću jednostavnijeg izgleda, bez printa i suvišnih detalja.

3. Sportski stil u svečanim prilikama

Trend nošenja štikla na sportsku odeću ili patika na svečanu haljinu nikako nije dobra opcija. Trenerke ostavite za teretanu, a haljine za svečane prilike uz adekvatnu obuću.

4. Push-up grudnjak

Klasični modeli brushaltera osim što su udobni mnogo su privlačniji i elegantniji nego prevelike korpe veštačkog izgleda. Male grudi su senzualne i prelepe. 😊

5. Pantalone veoma niskog struka

Trend koji polako postaje zaboravljen, ali ga i dalje viđamo. Osim što izgleda neukusno veoma mali procenat devojaka može da se pohvali figurom koja to može da iznese.

Autor: redportal.rs

#5 zlatnih pravila stila