Ovaj pevač je Tijani Dapčević ukrao pesmu! 🤯

Početak nove radne nedelje znači samo jedno - vreme je za novi Zornjak na RED TV-u! Uz ovaj neobičan jutarnji program ni ovaj ponedeljak ne izgleda toliko loše, a Dragan Marinković Maca se potrudio da uz zanimljive goste ovaj dan započnete uz dobru zabavu.

Foto: Printscreen RedTV

Današnja emisija bila je posvećena projektu Radija S Zvezde pevaju zvezde, u okviru koga naši poznati pevači na svoj način pevaju neke od evergrin numera. Maca i Anđela Kostić su u studiju ugostili muzičkog urednika Radija S3 Miloša Milovanovića, kao i Tijanu Dapčević i Marka Luisa, a na samom početku, Anđela, koja inače radi na Radiju S, objasnila je kako je nastao projekat Zvezde pevaju zvezde, koji već 5 godina oduševljava publiku.

- Ime projekta smislio je naš programski direktor, a sama ideja za projekat Zvezde pevaju zvezde potekla je od Peđe i Tanje, direktora i izvršne producentkinje Radija S, kako bi te neke domaće evergrin rok i pop pesme oživele u nekom drugom izdanju i približile omladini - rekla je Anđela,a nadovezao se i Miloš:

Foto: Printscreen RedTV

- Poenta cele priče te 2015. godine je bila da mlađim generacijama koje nisu upoznate sa hitovima osamdesetih i devedesetih približimo te ultimativne hitove. Sa druge strane, želeli smo da i te starije generacije dobiju novi osećaj za stare pesme.

Poslednji projekat Zvezde pevaju zvezde, koji je objavljen u oktobru, posvećen je najvećim hitovima devedesetih, a pesmu Ivana Gavrilovića Hoću s tobom da đuskam je na svoj način predstavio Marko Luis, iako bi retko ko mogao da ga zamisli u ovakvoj pesmi. Tokom razgovora otkriveno je da je Tijana priželjkivala baš ovu pesmu, a da ju je "ukrao" Marko. 🤭

- Kada smo svirali u klubovima sa bendom, hteo sam da u repertoar ubacim tu pesmu, ali moj bend nije hteo da svira takve pesme. Pokušao sam da im objasnim da je pesma baš fanki, ima duh devedesetih, ali je drugačija i nije taj fazon, ali nisu hteli. Rekao sam da ću je otpevati kad-tad i onda se desio projekat Zvezde pevaju zvezde - rekao je Marko Luis, a Tijana je otkrila da je ova pesma bila i njen izbor:

Foto: Printscreen RedTV

- Znaš da si me preduhitrio, htela sam da to bude moja pesma za Zvezde pevaju zvezde!

Foto: Printscreen RedTV

S obzirom na to da su Macini gosti bili vrhunski pevači, ovo je bila jedna od najraspevanijih emisija. Ukoliko ste je propustili, potražite je na Jutjub kanalu Red Network, a pozivamo vas da budete uz Zornjak svakog radnog dana od 7 do 9 časova i u repriznom terminu od 14 časova na RED TV-u! 🙌

Autor: redportal.rs

#Anđela Kostić

#Marko Luis

#Miloš milovanović

#Radio S

#Tijana Dapčević

#Zvezde pevaju zvezde

#dragan marinkovic maca

#zornjak