Danas slavimo ŽIVOT ❤

Nakon nekoliko meseci borbe i prikupljanja novca na sve moguće načine za lečenje male Vanje, koja boluje od smrtonosne bolest,i stigla je najlepša moguća vest! ❤

Srbija se ujedinila i za samo 3 dana prikupila milion evra koliko je preostalo za Vanjino izlečenje čiji je ukupni iznos ogromnih 2.500.000 evra! ❤

Pre samo 3 dana Srbiju i region je potresla emotivna poruka Vanjine mame Milice koja je u strepnji i sa suzama u očima zamolila sve ljude dobre volje da pomognu i doprinesu da se novac za šestomesečnu Vanju prikupi na vreme.

Baš danas na rođendan mame Milica stigao je najlepši poklon i najveće vest, da je novac za lek njene bebe koji će joj spasiti život konačno prikupljen!

Prenosimo deo Instagram objave:

- Dragi ljudi - počela je mama Milica pre samo 3 dana svoju potresnu video poruku iz potpunog beznađa jer je za lečenje Vanje bilo potrebno više od milion evra. Poruku koju je videla cela Srbija. Poruku koja je razbudila i pokrenula sve ljude, čovečnost i velikodušnost u nama jer samo tako, svi kao jedan, mogli smo da damo Vanji priliku za lečenje.

- Verujemo da u tim trenucima mami Milici ni na kraj pameti nije bilo da je uskoro i njen rođendan jer onako kako to samo majka može za svoje dete, sve misli, molitve, ljubav i pažnju usmerila je na Vanju.

- Danas 11.11. je mami Milici rođendan. Danas je i dan koji simbolizuje cvet Ramonda, “cvet feniks”. Iz pepela ste podigli sve naše nade da će se novac skupiti na vreme.

- Možete li da zamislite lepši poklon od toga da Vanjinoj mami baš sad saopštimo: MILICE SKUPILI SMO NOVAC ZA VANJU!

View this post on Instagram

A post shared by Da Vanja pobedi SMA (@da.vanja.pobedi.sma)

IZVOR: IG / @da.vanja.pobedi.sma

Verujemo da ste se naježili, jer mi jesmo. Spasen je još 1 mali život. ❤

Autor: redportal.rs

#budi human

#pomoc

#sma

#vanja malovic