Banjalučanima biće priređen spektakularan doček

Regionalne zvezde, Petar Grašo i Ana Bekuta nastupiće u Banjaluci povodom obeležavanja Nove godine, saopšteno je Gradske uprave.

Naveli su da su dva velika koncerta, koja će biti održana u centru grada, poklon građanima Banjaluke, ali i svim turistima koji rado borave u gradu, posebno u toku novogodišnjih praznika, piše Srpskainfo, a prenosi Blic.

- Tako su u planu dve koncertne večeri, koje se održavaju na dan proslave Nove godine, 31.12.2021. te prvog dana Nove godine 01.01.2022. godine, a koje će zasigurno u Banjaluku privući veliki broj turista iz zemalja okruženja, kao što je to i bio slučaj u prethodnim godinama - kazali su u Gradskoj upravi.

Foto: Pixabay.com

Naveli su da je namera Grada Banjaluke kao organizatora da ponudi što bolji, atraktivniji i kvalitetniji program koji bi samim tim i doprineo većoj poseti iz inostranstva.

- Upravo zbog toga je odlučeno da jedne večeri bude upriličen celovečernji koncert zabavne muzike, a druge večeri program narodne muzike. Takođe, pored navedenih izvođača, u delu muzičkog programa, učestvovaće i umetnici i izvođači iz Banjaluke. Na taj način bi se podržala i promovisala i domaća muzička scena - rekli su u Gradskoj upravi.

Autor: blic.rs

#Ana Bekuta

#BANJALUKA

#Nova Godina

#petar graso