Nakon razbijene glave na potezu je UEFA

Sumorno veče za Crvenu zvezdu nakon poraza od Midtjilanda u Beogradu moglo bi da se pretvori u potpuni košmar ukoliko UEFA donese takvu odluku.

Naime, već smo pisali o tome da su sinoć navijači sa severne tribine, nezadovoljni suđenjem, zasuli sudijsku ekipu na čelu sa Mađarom Tamašem Bognarom različitim predmetima pri njihovom ulasku u tunel najvećeg srpskog stadiona.

Najdeblji kraj je izvukao Stankovićev pomoćnik Italijan Federiko Panonćini, koji se slučajno našao pored sudija i zadobio prelom lobanje, nakon čega je direktno prevezen u Urgentni centar, gde mu je pružen adekvatan tretman.

Zbog cele situacije trener Dejan Stanković nije mogao da se sabere i obrati novinarima nakon meča, a glavno pitanje jeste da li je delegat bio u sličnom šoku i možda propustio da pribeleži ono što su mnogi videli, a to je da je lakše u pomenutom incidentu povređen i pomoćni sudija Peter Mognar, koji je bio uz aut liniju na zapadnoj strani terena.

Naredni dani će u Ljutice Bogdana proći u strepnji od toga kakav izveštaj će se naći na stolu u Nionu, a sudeći po tome da je Crvena zvezda zbog prethodnih incidenata već na određenoj vrsti "uslovne kazne", UEFA svakako neće biti milostiva. Rasplet očekujemo u narednih 7 dana.

Autor: redportal.rs

#Rajko Mitić

#incident marakani

#midtjiland

#slomljena lobanja

#zvezda