Lančani sudar

Kako prenosi portal Kossev, u Kosovskoj Mitrovica ore dva dana popodne došlo je do manjeg lančanog sudara, za sada bez povređenih, ali sa izazivanjem materijalne štete na četiri automobila. Udes je, prema prvim preliminarnim informacijama, izazvao D.I. koji je upravljao BMW-om i koji je, uprkos prisustvu alkohola u sebi, krenuo u nebezbedno preticanje.

Kako je u izjavi za KoSSev potvrdio portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović, policija je već oko 15:15 bila obaveštena o udesu na ulazu u Zvečan.

Sada već osumnjičeni D.I. (1978), sa prebivalištem u Raški, koji je upravljao BMW-om sive boje sa registarskim oznakama Raške, krenuo u preticanje, pri izlasku iz Zvečana, udarivši ubrzo u vozilo Fiat Seicento, takođe sive boje, KM registarskih oznaka, kojim je upavljala N.M. (1947). Usled udara, ona je potom udarila u vozilo marke Pežo 308, crne boje, registrovanim u Sjenici, kojim je upravljao R.M. (1982), a onda on u Renault Clio, takođe sive boje i mitrovičkih registarskih oznaka, kojim je upravljao R.R. (1961).

Kako je naveo Radović:

Vozaču za kojeg se pretpostavlja da je izazvao udes, urađeno je alko testiranje i utvrđeno je da je imao 1.45 promila alkohola u dahu.

Autor: kossev.info

#Kosovo

#Kosovo i Metohija

#Udes

#Zvečan

#kosovska mitrovica

#pijanstvo

#vožnja