Ušla je normalna, sad je nenormalna.

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, odlučio je da progovori o njenoj prevari koju je priredila suprugu Dejanu sa Filipom Carom. Tom prilikom on je izjavio da će kuću koju su pravili Dejan i Dalila prepisati Dejanu.

- Nisam dobro, zbog svih dešavanja… Nije mi dobro. Ne pratim više, ali nekad vidim… Kad gledam, teško mi pada… Najteže mi pada Dejanovo ponašanje, najžalije mi je što se on tako muči. Ne može da izađe, da ode doktoru, povređuje se… - prvo je što je rekao Huso za Express.

Na pitanje kako komentariše ponašanje svoje ćerke, Huso je rekao:

- Nenormalno. Ušla je normalna, sad je nenormalna. Narod mi piše da je vadim, da ode doktoru, da je pregleda.

Zatim je dodao da osuđuje njenu vezu sa Carom:

- Kako ne osuđujem, čoveče! Svaki normalan čovek to osuđuje, to i jeste za osudu. Lepo su živeli, lepo su se slagali. Tu nije bilo nikakavih problema. Od prvog dana otkad su zajedno nikad se rastali nisu. Sve je mirisalo na dugotrajni život i vezu, koja se skršila za mesec dana.

- To je najlakše sad, naći izgovore. Brak je bio dobar, odličan! Svako će vam ovde reći da su bili stalno zajedno, da nisu imali problema, svađa, ništa. Sve što kaže Dejan je tako, a sad je najlakše reći “gušiš me, daviš me…”. Ja sam to prošao, svega toga.

Ona je izjavila da se neće vraćati u selo, sa čim se njen otac složio.

- I ne treba da se vraća. Šta će se vraćati? Gde da se vrati? Sa onim Filipom da se vrati? Ovde ne može živeti, tu Dejan živi sad, jer je njegova kuća. Njemu treba kuća. On je uvek dobrodošao i njemu će biti prepisana. Ja ću njemu prepisati kuću. Tu je kuću on pravio sa njom, a on posle neka sa njom radi šta hoće. Ja ću je prvo njemu prepisati, a on može posle da je baci, zapali… Šta god hoće sa njom. Ja ga izdati neću, Dekija.

Na pitanje šta će poručiti Dalili kada izađe iz Zadruge, Huso je rekao:

- Poručio bih joj da se pod hitno kloni onog propaliteta, i nju će odvući u propast! Dok još ima nade, da se otrijezni, pa nek ide gdje hoće i kako hoće. Ta veza nije dugotrajna, sigurno. Kakva veza… Vidi narod po ćoškovima šta se priča i kako se priča.

Šta mislite o Filipu Caru?

- Sve najgore. Zato što uopšte nije to trebalo da radi. Pametan čovjek to nikad ne bi uradio, taman da je zlatna! A i ona je umislila da je najbolja na svetu. To ne može, to prolazi… Brzo će to proći… Svega će biti, a kajanja najviše.

Autor: Express

#Dalilin otac

#Dejan Dragojević

#Filip Car

#Huso Mujić

#dalila dragojević