Luna otkriva koliko se oslanja na mamu kada je u pitanju njena ćerka Mia 👶🏻🤗

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Luna Đogani gostovala je u emisiji Zvezde Granda Specijal na televiziji Prva u kojoj je govorila koliko uživa u novom poglavlju svog života sa svojim suprugom Markom Miljkovićem i ćerkom Miom, ali se podsetila i svog učešća u rijalitiju Zadruga.

- Ne može da se poredi ovaj sad život sa prošlim i ne bi ga menjala ni za šta. Biti majka je stvarno nešto što ne može da se opiše i totalno me je promenilo i usrećilo. To je nešto što mi je trebalo i što je došlo baš u pravi čas kada je bilo vreme da se ja smirim i da shvatim da ne mogu više tako da srljam, da ulazim u rijalitije, i da to jednostavno bude moj život. To ne treba da bude moj život. I definitivno mi je Bog poslao jedno bogatstvo koje mi je donelo nešto što ne mogu da opišem - istakla je Luna.

Luna je u emisiji otkrila da je veliki paničar i da kada bi se ona pitala, Miu bi svaki dan vodila kod lekara 🩺👨‍⚕️:

Beba je živa, zdrava, jaka, predivna i predobra, ali ja sam paničar i da se ja pitam, svaki dan bi je vodila kod doktora da vidim šta nije u redu sa njom, ali hvala Bogu imam Marka pored sebe koji je smiren i staložen i kaže "Šta ti je bre ženo, smiri se. Ništa joj ne fali., plače jer je beba. bebe plaču." Ali šta da radim, ja sam jednostavno takva i ja sam za sebe takva, a kamoli za nju. I kad vidim nju kako se zaceni i krene da plače, ja odmah "Šta ti je, šta ti je?" Nešto je boli, a ne može da mi kaže, a ja ne mogu da provalim. Ali to je sve normalno i kada je prvo dete. Mama mi kaže: "Kada bude 2. dete, o tome nećeš ni razmišljati". Tako da, sve su to neke čari i uživam u tome.

Na pitanje voditeljke da li traži savete od mame, Luna je otkrila da se pored Marka, oslanja i na svoju mamu Anabelu koju zove 20 puta dnevno 😅:

Naravno, svaki dan. Mislim da je zovem 20 puta dnevno: "E sad je uradila ovo, jel to normalno? - Jeste Luna. A sad ovo, jel to normalno? - Jeste to je normalno. A jel normalno da ovako jede, da ovako spava?". Mislim da stvarno ima živaca za mene, i naravno znači mi da mogu da je pozovem jer ko će bolje da me savetuje nego ona. Ona je prošla sve to.

Lunin ceo intervju pogledajte na Markovom i Luninom Jutjub kanalu Sikter:

IZVOR: YT / Sikter Tube

Autor: redportal.rs

#Luna Đogani

#anabela

#beba

#mama

#marko miljković