Poslove ugovarao putem Instagram stranice Albanska krv ☝

Diler droge koji se predstavlja kao Đavo ima 1.000 pratilaca na svojoj Instagram stranici nazvanoj Albanska krv, a hvališe se otmicama i sečom prstiju neprijatelja koji ga “pređu”, prenosi Blic.

Novinari Dejlimejla razotkrili su kriminalni biznis Selameta Mehmetaja (28), koji snabdeva dilere širom Velike Britanije sa 2.500 biljaka kanabisa visoke potencije. Kako navodi britanski tabloid, Mehmetaj se pojavio na sastanku u severnom delu Londona sa potencijalnim novim klijentima, kako su se predstavili novinari Dejlimejl nakon što su ga kontaktirali preko anonimne Instagram stranice na kojoj je njegov biznis oglašen.

Sipao je koka kolu mirno objašnjavajući kako njegov višemilionski posao funkcioniše, dok je njegov “Mercedes benc” bez prednje tablice, vredan 50.000 funti, čekao parkiran u blizini.

Neometan drugim gostima i prolaznicima krcatog gradskog distrikta Vud Grin, Mehmetaj je objasnio kako svakog meseca snabdeva britanske dilere sa 2.500 biljaka kanabisa visoke potencije i ubire pupoljke za prodaju.

Zarađuje milione

Odmah je razjasnio šta se dešava onima koji se usude da ga nasamare, hvaleći se kako je jednom klijentu koji nije platio odsekao dva prsta, a novac dobio pre nego što mu je odsekao stopalo.

Đavo zarađuje milione od svoje veleprodaje droge. Na njegovoj stranici Albanska krv Mehmetaj pokazuje fabrike kanabisa i objavljuje snimke da istakne koji sojevi su dostupni, podstičući nove klijente da ga kontaktiraju.

Dejlimejl navodi da je Instagram sklonio njegovu stranicu nakon što su ga kontaktirali njegovi novinari. Ali, dok je još radila, novinar je kontaktirao čoveka iza sajta preko aplikacije predstavljajući se kao mušterija.

Mehmetaj se sa njima sreo blizu svoje kuće u Palmers Grinu. Tokom sastanka se hvalio kako je izbegao optužbu za oružje iako je policija pronašla ruski pištolj koji je prošvercovao iz Albanije skriven u svom automobilu, navodeći da je njegov advokat izmislio priču da oružje nije njegovo.

Takođe je potrošio novac od svog nezakonitog biznisa na luksuzni životni stil, uključujući mercedes benc CLA AMG sa zamračenim prozorima, auti RS7 kojim vozi preko 300 kilometara na sat na autoputu sa lažnim tablicama i formulu 3 za trke. Smejao se, navodi Dejlimejl, dok je opisivao kako je policija propustila da pronađe zalihu kokaina, kanabisa i metaka kad su mu upali u njegov stan sa pet spavaćih soba jer nisu pretražii jednu sobu.

Autor: Blic

#Albanska krv

#Instagram

#đavo