Pevačica tvrdi da bi trebalo anketirati građane kada je reč o zabrani ulaska u Srbiju

Popularna pevačica Zorica Marković poznata je kao javna ličnost bez dlake na jeziku koja je uvek spremna da vrlo jasno, neki bi rekli brutalno, izrazi svoj stav.

Ovoga puta na Zoricinom tapetu našla se njena koleginica iz Hrvatske Severina Vučković, koja je u poslednjih nekoliko meseci imala mnoge javne istupe u kojima se zamerila srpskom narodu i crkvi.

Izjava Severine Vučković nedavno je podigla veliku prašinu u domaćim medijima, a Zorica Marković je upitana u jednom intervjuu kako komentariše to.

- Kada čujem Severina, ne mogu a da ne pitam, da li je to ona žena što ima dva braka sa Srbima? Otac njenog sina je Srbini to je ta žena koja pljuje po Srbima? Njene izjave i postupci su sramotni, jadni i bedni. Javne ličnosti treba da se bave muzikom i da uveseljavaju, a nikako da propagiraju govor mržnje. Zamislite kakve bi rekcije u Hrvatskoj izazvalo da je to uradio neko od nas muzičara odavde - rekla je u dahu popularna pevačica.

Zorica ističe da Severinin stav nije neuobičajen za srpski narod, jer se mnogo puta desilo da lepo ugostimo one koji nas kasnije pljuju i vređaju.

- Ona je u Beogradu napravila karijeru, ali dobro... Mi smo takav narod, uvek nam je neko dobrodošao, primimo ih raširenih ruku, sve im je dozvoljeno i onda nas isti ti pljuju i pi*aju po nama. Ne znam šta ona posle svega ovde ima da pokaže i da kaže. Pornić smo videli, hitovi su joj prošli, a niko od nas joj nije kriv što je živella sa dva Srbina pa je sada možda kivna na njih. Oni su bili njen izbor - naznačila je Zorica Marković.

Upitana da li bi Severini trebalo zabraniti ulazak u Srbiju ona je dala nešto umereniji odgovor, ali opet nije isključila takvu mogućnost.

- Što se tiče toga da li joj treba ili ne treba zabraniti ulazak u Srbiju, ja ne znam. Mislim da vi novinari treba da anketirate ovaj narod koji nam je svima i napravio karijeru. Njih treba pitati da li će ponovo primiti ljude koji pljuju po Srbiji i da li će opet ići u arene, na koncerte, puniti im dvorane i Ušće. Mislim da narod treba da odluči o tome šta im je čini. Po meni je to najispravnije učiniti - smatra iskusna pevačica i bivša učesnica Zadruge i mnogih drugih rijalitija.

Zorica je sa druge strane sigurna da je i bez zabrane Severina sebi već zatvorila mnoga vrata u našoj zemlji, jer je učinila neke stvari koje su nedopustive.

- Prema atmosferi i rečima ljudi iz različitih sfera zanimanja mislim da je Severina sama sebi zatvorila mnoga vrata što se tiče Srbije. Bespotrebno, tužno, sramno, jadno i bedno... Sramotno je dira našu crkvu i patrijarha jer je to baš jadno. Ona sebi sada pravi medijski prostor. Ovo se može uzeti kao marketingčki potez, ali ide đonom da bi sebi otvorila tržište Hrvatske, Bosne i ostalih kog kojih na žalost još uvek postoji ta neka netrpljivost koja je potpuno bespotrebna. Srbija nikoga ne mrzi i mislim da niko od kolega pevača ne bi išao tako nisko da pljuje nečiju veru. Ko zna, možda se ona i pere sada tamo kod nje u javnosti... Možda su je osuđivali zbog Milana i Kojića - dodala je Zorica.

Autor: redportal.rs

#Severina

#severina srbima

#zorica marković

#zorica severina

#zorica severini

#zorica severinu