Srpski stručnjak se nije snašao na Bliskom istoku

Srpski fudbalski trener Nenad Lalatović dobio je otkaz u klubu iz Saudijske Arabije u koji je prešao početkom sezone i to nakon svega 8 odigranih utakmica.

U tim 8 utakmica Al Batin pod vođstvom Lalatovića ostvario je samo 1 pobedu i zauzima neslavno pretposlednje mesto na tabeli.

Ovi rezultati očigledno nisu ono što su bogati vlasnici kluba očekivali kada su doveli stručnjaka iz Evrope, pa su rešili da nakon samo 2 meseca raskinu ugovor sa Nenadom Lalatovićem.

Na poslednjem meču Al Batin je u subotu poražen od favorita Al Šababa rezultatom 3:0, što je bila kap koja je prelila čašu i nakon čega je okončana saradnja između kluba i srpskog stručnjaka.

Možemo reći da je Lalatović imao debakl na početku svoje internacionalne trenerske karijere, za razliku od njegovog rada u Superligi Srbije, gde je bio jedan od najcenjenijih i najtraženijih trenera u ligi.

Ostaje mu odluka da li će novi angažman probati da potraži nazad u domovini, gde je već poznato i priznato ime, ili će nastaviti sa inostranstvom zbog eventualno većeg novca koji bi mogao da zaradi. Jedno je sigurno, epizoda u Saudijskoj Arabiji za njega je završena.

Autor: redportal.rs

#dobio otkaz

#lalat

#lalatović

#nenad lalatović

#saudijska arabija