Na nekoliko fotografija izgleda kao da onesvešćen leži pored vc šolje.

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović 7. oktobra je poneo neopozivu ostavku, nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima on konzumira tablete, kao i one na kojima se nalazi u toaletu.

Na fotografijama se vidi da mu je veći broj tableta na jeziku, a na nekoliko fotografija izgleda kao da onesvešćen leži pored vc šolje.

- Kao nosilac javne funkcije i prvi čovek grada Prijedora, snosim odgovornost da svoje sugrađane, ali i širu javnost izveštavam o poslu koji obavljam, baš kao i o privatnom životu ukoliko on utiče na dobrobit zajednice u čijoj sam službi - navedeno je u njegovom saopštenju.

Takođe, on je najavio da će "pravdu dokazati na sudu", kao i da će da istraje u naporu da "zbaci nepravdu koja mu je ovim putem nanesena", prenosi Radio Slobodna Evropa.

On je odluku doneo isti dan kada je lider njegove stranke Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik, od njega zatražio da podnese ostavku. Dodik je Pavloviću u pismu, koje je objavljeno 7. oktobra u jutarnjim časovima, poručio da je izgubio poverenje svojih stranačkih kolega i da njemu i građanima Prijedora nije ostavio izbor.

- Očekivao sam da ću kao predsednik stranke, koja vas je zajedno s građanima Prijedora dovela do mesta gradonačelnika, čuti ili pročitati jasan demant na sadržaje koje poslednjih dana možemo da vidimo u javnosti, a nisu dostojni funkcije koju obavljate, ni godina koje imate - naveo je Dodik u pismu koje je poslao svom stranačkom kolegi.

Autor: redportal.rs

#gradonačelnik

#lekovi

#ostavka