Baki pozlilo, prebačena na reanimaciju

Mia i Mina ispraćene su uz bolne jauke majke Marije i rodbine. Od njih se oprostilo još stotinak rođaka i bliskih prijatelja, kao i njihova najmlađa sestrica Elena. Sahranu je propratilo i padanje u nesvest, pa je morala da reaguje i Hitna pomoć. NJihovoj baki je pozlilo i ona je trenutno na reanimaciji.

Opelo je održano u kapeli dok je nesrećna majka Marija gledala u dva mala bela sanduka, poslednji put svoju Miu i Minu. Suze su presušile, kaže, ali bol, tuga i neverica i dalje stoje.

U kapeli su odzvanjali krici.

Podsetimo, devojčice su stradale od strujnog udara u subotu, dok su bile u iznajmljenom stanu same sa mlađom sestrom, dok je njihova majka Marija bila na poslu.

Obdukcija devojčica pokazala je da je njihova smrt nastupila usled strujnog udara, ali nalaz još nije dostavljen nadležnom tužilaštvu u Obrenovcu koji vodi istragu. Majka devojčica nalazi se na slobodi i sa najmlađom ćerkicom je zasad zbrinuta u porodici svojih kumova. Da li će protiv nje eventualno biti podneta neka krivična prijava, ostaje da se sačekaju brojna veštačenja, saslušanja svedoka, nakon čega će tužilaštvo doneti odluku da li će majka biti procesuirana.

Autor: J. D. LJ.

#Obrenovac

#sahrana

#sestre