Američki mediji tvrde da je Novak imunizovan

Najbolji teniser sveta Novak Đoković već dugo je na meti kritika od kada je govorio da se neće vakcinisati protiv koronavirusa, čak ni kada vakcina nije bila proizvedena.

Zapadni mediji nazivaju ga anti-vakserom, a sada se pojavila informacija da je Novak ipak vakcinisan i to pre US opena.

Novak je, nakon osude mnogih početkom pandemije koronavirusa, odlučio da zadrži za sebe pitanje o vakcinaciji, a sada su američki mediji objavili i sliku koja je mogući dokaz da je srpski teniser vakcinisan.

Upravo merički portal Sportskeeda, objavio je zanimljiv članak u kome se spekuliše da je Đoković imunizovan. Mediji su pronašli dokaz u njegovom učešću na jednom događaju na kome je bilo obavezno da budete vakcinisani.

U pitanju je Summer Stage - muzički festival koji se održava u Central parku u Njujorku - na koji niste mogli da uđete ako nemate potvrdu da ste vakcinisani.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija Đokovića koji je bio u Central parku tokom tog festivala, a u ruci je držao kofer od gitare i pozdravljao mlade navijače. To ne potvrđuje da je Đoković bio i na koncertu, ali autor teksta pita - zašto bi inače bio tamo ako nije zbog toga, posebno ako se zna koliko voli muziku?

IZVOR: TW / @w42st

Đoković nije mogao da prisustvuje tom koncertu ako nije bio vakcinisan, ali u međuvremenu srpski teniser nije potvrdio ili demantovao ove informacije o kojima će se sigurno sve više pričati pred Australijan open, piše Mondo.

Ukoliko je Novak ipak nevakcinisan nikako mu ne ide u prilog nova odluka države Viktorije da sportisti mogu da učestvuju na turnirima samo ako su primili 2. dozu vakcine.

Smatra se da će to pravilo prihvatiti i Australijan open koji počinje u januaru, a na njemu će Đoković imati priliku da osvoji ukupno 21. Grend slem titulu i 10. titulu u Melburnu.

Autor: redportal.rs

#Amerika

#australijan open

#koronavirus

#novak djokovic

#vakcinacija