Bivša zadrugarka objavila prepiske sa Brendonom 🧐

Bivši zadrugar Brendon nedavno je objavio Jutjub video u kome tvrdi da Maja Marinković zapravo nije znala da li je otac njene bebe bio Janjuš ili neka treća osoba, te da je svesno želela da ocrni bivšeg dečka i sebi poveća honorar, o čemu više možete čitati u tekstu ispod:

Nakon tvrdnji koje je Brendon izneo oglasila se i Maja na svom Instagram nalogu i objavila prepiske sa bivšim zadrugarom, kao i to da će ga tužiti. 🔽

Ja zaista nemam nameru da se javno prepucavam sa nebitnim likovima poput Brendona, koji izmišlja takve laži zarad malo pregleda na YT. Dno dna od čoveka. Sve što je rekao je LAŽ i biće tužen za sve što je rekao.

Maja je potom ove objave priložila i skrinšotove poruka koje je razmenjivala sa Brendonom, a na kojima se vidi da joj je nekoliko puta pisao, međutim, ona mu nije odgovarala u većini slučajeva.

Foto: Instagram.com / @majaamarinkovic

Foto: Instagram.com / @majaamarinkovic

- Mislim da je sada sve jasno, s obzirom na to da sam ga iskulirala jer je dečko napast živa, on iznosi onakve laži. Kako to da su dokazi uvek na mojoj strani - zaključila je Maja na poslednjem storiju.

Foto: Instagram.com / @majaamarinkovic

Autor: redportal.rs

#brendon

#maja marinkovic

#trudnoća

#tužba