Slavni fudbaler oduševljen Novakom

Jedan od najboljih fudbalera sveta Zlatan Ibrahimović danas proslavlja 40. rođendan!

Odmah su usledile čestitke sa svih strana na ovom velikom jubileju fudbalera Milana, a među njima se našao i naš Novak Đoković.

Nole je u videu čestitao Zlatanu rođendan na srpskom jeziku u svom stilu:

- Gde si Ibra, brate. Srećan ti rođendan. Želim ti sve najbolje, puno sreće, zdravlja, uspeha na fudbalskom terenu i još mnogo godina da igraš. Volimo tvoju ludu balkansku glavu. Nadam se da ćemo se uskoro videti - poručio je najbolji teniser sveta.

Zlatan je odmah počeo da hvali Novaka oduševljen njegovom čestitkom ali i njim kao sportistom:

- Novak, moj veliki prijatelj - izgovorio je Ibrahimović koji je odbio da igra za nacionalni tim protiv selekcije tzv. Kosova.

- Prvo i najvažnije volim njegovu balkansku glavu. Kada tvoja glava eksplodira, radiš dobre stvari, to je moja filozofija. Kada se iznerviraš, onda radiš stvari najbolje što možeš. Tada si fokusiran, više pažnje posvećuješ detaljima. Kada si opušten onda nisi na istom nivou. To važi kada vidim Novaka na terenu. Bes izvuče najbolje iz njega, tako je i kod mene - priznao je slavni fudbaler.

- Osetiš se živim kada si ljut, osetiš adrenalin. On je kompletan sportista. Nije imao toliko iskustva na početku, mentalno nije bio spreman i to je normalno za sve koji kreću. Tu je bio talenat, ali je iskustvo bitno. Kao i rast na mentalnom nivou, sve to te učini igračem. Đoković je kao ja, kompletan je koliko može kao sportista - zaključio je Ibrahimović, a taj Novakovu poruku možete videti u videu ispod:

IZVOR: YT / AC Milan

Autor: redportal.rs

#cestitka

#novak djokovi

#rodjendan

#zlatan ibrahomovic