U ovom ostvarenju kultni pisac postavlja staro pitanje: Da li je kraj života ujedno i kraj boravka na ovom svetu?

Objavljen je 1. trejler za film Nije loše biti čovek legendarnog autora Dušana Kovačevića, koji se ovim ostvarenjem vraća pred filmsku publiku posle 18 godina.

U ovoj komediji sa elementima trilera, kultni pisac i reditelj antologijskih ostvarenja postavlja večito pitanje: Da li je kraj života ujedno i kraj boravka na ovom svetu ili život može da se produži u nekom drugom obliku?

IZVOR: YT / MegaComFilm

Priča prati profesora klavira Milana (Vojin Ćetković) 5 godina nakon što je njegov kum, nekadašnja pop zvezda Ranko Beli (Gordan Kičić), nestao pod nerazjašnjenim okolnostima.

Milan odlučuje da razreši misteriju i konačno sazna šta se dogodilo sa Belim. Ne nalazeći podršku i razumevanje porodice i okoline, Milan razvija prijateljski odnos sa psom lutalicom.

Reditelj bioskopskih hitova Balkanski špijun i Profesionalac i autor kultnih klasika, kao što su Maratonci trče počasni krug, Ko to tamo peva, Andergraund, Radovan Treći, Urnebesna tragedija, vraća se filmskoj publici nakon 18 godina u komediji sa elementima trilera, postavljajući večito pitanje da li je kraj života i kraj boravka na ovom svetu ili postoji mogućnost da se život produži u nekom drugom obliku.

Autor: Tanjug

#Dušan Kovačević

#Goran Kičić

#Vojin Ćetković

#nije loše biti čovek