Kija u medijima komentarisala postupke Lune i Marka što je bivšeg zadrugara veoma iznerviralo

Kristina Kija Kockar nedavno je u medijima prokomentarisala odluku Marka Miljković i Lune Đogani da će tužiti svakoga ko je bez njihove dozvole objavio necenzurisanu fotografiju njihove ćerke Mije.

Naime, Kija je u emisiji Meet up, kako prenosi Alo, govorila o Luninom i Markovom roditeljstvu i tom prilikom izjavila:

- Mogu da je razumem jer se mi, javne ličnosti, nerviramo kada se naše fotografije i snimci sa društvenih mreža istrgnu iz konteksta i napiše sve i svašta, tako da bih bila na njenoj strani da fotografiju deteta prati loš tekst, ali ako je tekst afirmativan, ne vidim u čemu je problem - rekla je Kija, pa dodala:

Foto: Printscreen RED TV

- Sve što postavimo sami na društvenim mrežama, dali smo na uvid narodu. Ono što želimo da sakrijemo, nećemo postavljati na internet. Ako već čuvaš intimu, onda ne postavljaš na društvenim mrežama, ono što ne želiš da daš narodu na uvid. Ako ja jednog dana budem želela da sačuvam svoje dete od javnosti, ja ga neću fotografisati ili, ako ga budem fotografisala, sama ću cenzurisati fotografije ili jednostavno prekriti lice deteta nečim.

Na pomenutu Kristininu izjavu ubrzo se oglasio Marko Miljković putem svog Instagrama i napisao:

- Ti kad rodiš, ti ćeš odlučivati! Do tad svako ko objavi sliku bez našeg odobrenja, da, biće tužen, bez obzira da li je to tekst lep ili ne daj Bože ružan, pa i ti - stoji na storiju bivšeg rijaliti učesnika, a da li će tužba i protiv Kije biti podignuta ostaje da vidimo.

Foto: Instagram.com / @marko.miljkovic

Autor: redportal.rs

#Luna Đogani

#kija kockar

#marko miljković

#ćerka