Građani se opraštaju od jednog od najtrofejnijih košarkaških stručnjaka

Sportsko društvo Radnički sa Crvenog krsta otvorilo je danas u svojim prostorijama SD, u ulici Vojvode Šupljikca 31, „Knjigu žalosti“ posvećenu legendarnom trofejnom treneru Dušanu Ivkoviću, jednom od najvećih imena u istoriji ovog renomiranog beogradskog sportskog kolektiva, koji je preminuo u četvrtak u 78. godini, piše Blic.

SD Radnički ističe u saopštenju da je legendarni Duda učinio sve da se dostojno obeleži 100 godina postojana tog društva, kao i da je stvorio preduslove za izgradnju novog Sportskog centra.

- Dušan Duda Ivković predsednik Skupštine SD Radnički preminuo je u 78 godini. Živeo je za Radnički, učinio je sve da dostojno obeležimo 100 godina postojanja najstarijeg Sportskog društva i stvorio preduslove da sa novim SC uđemo u drugi vek. Knjiga žalosti biće otvorena u petak 17.9.2021. u 14 časova u prostorijama SD Radnički, ul.Vojvode Šupljikca 31. Poslednji ispraćaj Dušana Ivkovića biće u utorak 21.09.2021.u 12h na Novom groblju. Dudi Večno zahvalni. Njegov Radnički - navodi se u saopštenju

View this post on Instagram

A post shared by KSSrbije (@kssrbije)

IZVOR: IG / @kssrbije

Komemoracija će biti održana u Narodnoj Skupštini Republike Srbije u ponedeljak 20. septembra 2021. godine sa početkom u 16 časova, a sahrana u utorak 21. septembra 2021. godine u 12.00 časova u porodičnoj grobnici na Novom groblju u Beogradu.

Autor: blic.rs

#duda ivkovic

#knjiga zalosti

#preminuo