Minimalna temperatura od 9 do 19 stepeni, a maksimalna od 30 do 33 stepena

Pretežno sunčano i vrlo toplo vreme očekuje nas danas 🌞, uz slabu do umerenu prolaznu oblačnost i uz temperature koje će biti iznad proseka za ovo doba godine. Vetar slab do umeren jugozapadni, na jugu zemlje severozapadni.

Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 9 do 19 stepeni, a maksimalna od 30 do 33 stepena.

U Beogradu pretežno sunčano i vrlo toplo. Tokom dana razvoj slabe do umerene oblačnosti 🌦. Duvaće slab jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 19 °C, a maksimalna do 32 °C.

U Nišu pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine sa slabom prolaznom oblačnošću. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14 °C, a maksimalna do 32 °C.

Užički region očekuje tokom dana slaba do umerena oblačnost sa sunčanim periodima i vrlo toplo vreme. Vetar slab jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 9 °C do 12 °C, a maksimalna od 30 °C do 32 °C, na Zlatiboru i Tari do 25 °C.

U Vojvodini pretežno sunčano i vrlo toplo tokom dana uz slabu do umerenu prolaznu oblačnost. Vetar slab do umeren jugozapadni na krajnjem severu pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 11 °C do 14 °C, a maksimalna od 31 °C do 32 °C.

U Novom Sadu pretežno sunčano i vrlo toplo. Prolazna oblačnost rano ujutru i ponovo u kasnim popodnevnim časovima. Vetar slab do umeren jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14 °C, a maksimalna do 32 °C.

U Subotici pretežno sunčano i vrlo toplo. Prolazna oblačnost rano ujutru i ponovo u kasnim popodnevnim časovima. Vetar umeren do pojačan jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14 °C, a maksimalna do 31 °C.

Foto: Pixabay.com/Marion Wellmann

VREME NAREDNIH DANA

U petak uz slabu do umerenu prolaznu oblačnost sa povremnom kišom i nižim temperaturama na severu, a na jugu toplije. Za vikend promenljivo i svežije.

U subotu sa povremenom kišom u centralnim predelima i na jugu Srbije. U nedelju promenljivo oblačno i pretežno suvo. Kiša se očekuje na kraju dana, u noći ka ponedeljku i ponedeljak pre podne, uglavnom na severu i u centralnim predelima.

Autor: mondo.rs

#NOVI SAD

#Srbija

#Užički region

#Vojvodina

#beograd

#subotica

#vreme

#vremenska prognoza