Serija će se dosta razlikovati od knjige 🧐

U novom izdanju emisije Whatzuuuup voditelj Ilija Božinović pripremio je za gledaoce RED TV-a intervju sa popularnim pevačem Acom Lukasom, koji je ovom prilikom otkrio nešto više o seriji Kafana na Balkanu, koja će biti snimljena prema njegovoj knjizi Ovo sam ja, koju je izdao pre nekoliko meseci. 🔽

Lukas je ovim putem demantovao da će serija biti samo o njemu i njegovom životu. Ona će zapravo prikazivati nekoliko različitih i bitnih razdoblja u prošlosti i njega u njima, ali akcenat neće biti na pevaču.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Nije to ekranizacija knjige, ovo je nešto sasvim drugo... Serija se zove Kafana na Balkanu... To je serija koja čak nije ni o meni, neću da tako ljudi misle. To je svedočanstvo jednog vremena, 90-e godine... Zaista sam bio u grotlu zbivanja svih... i ružnih i lepih, i svašta ima tu da se kaže - izjavio je pevač i potom dodao da mnoge stvari koje nisu uopšte ipričane u knjizi biće prikazane u seriji.

Kada se govori o seriji Kafana na Balkanu, ono što takođe privlači pažnju jeste izbor glumaca koji će tumačiti poznate ličnosti na estradi. Lukas je kazao kako će glumačka postava biti jako zanimljiva, ali nije otkrio koji glumac će tumačiti njegov lik. 🤷‍♂️

- Ko može da glumi Lukasa - glasilo je pitanje:

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- To me svi pitaju... Znaš koliko će biti glumaca... Mnogo spektakularnije će biti to kada vidite ko će sve da igra - dodao je pevač i potom kazao da Kija ne može tumačiti lik njegove bivše žene Sonje, i dao naznaku da se njen lik možda neće ni pojaviti u seriji.

Ceo intervju sa Acom Lukasom možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#aca lukas

#kafana na balkanu

#ovo sam ja

#red tv

#whatzuuuup